Een extra waarde, kwaliteit en beleving toevoegen aan ieder meubel

Gefascineerd voor en door ontwerpen


Ik ben opgegroeid in een creatieve omgeving. Mijn grootvader was aannemer en meubelontwerper in zijn vrije tijd. Hij had een bewonderenswaardige passie voor het vakmanschap op dit gebied van ontwerpen. Mijn ouders hebben altijd een grote interesse in schilderkunst en beeldhouwkunst gehad. Als klein kind namen ze me altijd mee naar kunstgalerijen.

Jaren later, tijdens mijn lessen beeldende kunst en kunstgeschiedenis op de middelbare school, bracht ik mijn dagen door met het maken van sculpturen, objecten en schilderijen en het onderzoeken van kunststromingen. Mijn ontwerpdagboek ging verder toen ik naar Delft verhuisde om de bacheloropleiding Industrieel Ontwerpen te studeren. In 2019 heb ik met succes de master Integrated Product Design behaald aan de Technische Universiteit Delft.

De ambacht van houtbewerking en het creatieve proces van product ontwerpen

 
Tegenwoordig ben ik werkzaam als product ontwerper. Echter, er onstond een grote behoefte om naast mijn baan als product ontwerper ook op een ambachtelijke manier met hout aan de slag te gaan. Deze behoefte is uitgegroeid tot Studio van Driessche. De combinatie van de ambacht van houtbewerking en het creatieve proces van product ontwerpen zorgen er voor dat ik aan mijn meubels een extra waarde, kwaliteit en beleving kan toevoegen.